Event - dag van de zorgvernieuwer
10 okt 2023, 3e editie

thema: ondernemen - een vak apart!

Het enige event in de zorg dat jouw hart raakt

Je bent geen standaard zorgverlener of ondernemer. Grote kans dat je dit leest tussen je werk door of in de avond, omdat je nieuwsgierig bent. Op zoek naar nieuwe inspiratie naast de vakinhoudelijke congressen. Waar vind je mensen die net als jij vol ambitie zitten om de zorg voor kinderen te verbeteren en tegelijk moedige keuzes willen maken om zelf niet om te vallen? 

Als je snel enthousiast bent, dan stroomt je agenda zó over. Waarom heb je op al die dingen ‘ja’ gezegd? Je voelt de drive om je in te zetten voor kinderen en hun ouders. Je zit vol ideeën en met je positieve houding steek je andere mensen aan. Toch ben je soms moe van alsmaar aan die kar trekken en voel je frustratie dat je zo druk bent en het je persoonlijk weinig brengt. Het lukt maar niet om tijd vrij te maken voor wat je eigenlijk belangrijk vindt. Hoe kun je ondernemen met impact op een manier die helemaal bij jou past?Een dag die je energie en focus geeft voor je toekomstplannen

Durf eerst stil te staan – juist als je altijd druk bent en zoekt naar verandering. Het event helpt je om voor één dag uit je ritme te stappen, na te denken over thema’s die voor jou als ondernemer belangrijk zijn. Je leert hoe je  keuzes maakt vanuit je verlangens en wat je remt om te doen wat je wil. Dit brengt je rust en vertrouwen om het op jouw manier te doen. Tegelijk zal de dag je prikkelen en uitdagen om stappen te zetten die spannend zijn, maar nodig zijn om je innovatieve plannen te realiseren. 

Verbindend en verrassend

Je voelt je die dag thuis en helemaal in je element tussen andere zorgvernieuwers die ook vol dromen zitten. Nog meer buiten-de-lijntjes-kleurders, out-of-the-box-denkers, natuur-en-levensgenieters en gedreven zorgprofessionals die niet in één hokje passen maar het op hun eigen manier doen. Een unieke sfeer met open, persoonlijke gesprekken en uitwisseling van ervaringen en ideeën. We willen allemaal bijdragen aan hetzelfde doel en hoe bijzonder mooi om elkaar daarin te versterken. Hoor jij hier ook bij? Welkom!

Over Lienke Scheurwater

Ik spreek veel enthousiaste mensen met prachtige ideeën voor de zorg en verlangens voor hun persoonlijk leven. Ze durven alleen vaak niet te kiezen of grootste stappen te zetten. Terwijl het zoveel voldoening en vrijheid geeft. Zo jammer! Ik geloof dat leiderschap de basis is om te groeien als persoon, en dan maak je ook meer impact.

In de verschillende projecten die ik begeleid als innovatiecoach hoor ik vaak dat zorgvernieuwers zich alleen voelen staan. Niet iedereen begrijpt waar je mee bezig bent. Het is, vooral in het begin, hard werken voor weinig. Daar ontstond mijn idee om dit event te organiseren en iedereen samen te brengen. Want je bent niet alleen.

Mijn missie? Zorgvernieuwers verbinden en het ‘vuur’ aanwakkeren om anders te durven ondernemen, zonder jezelf op te branden. Ik wil je laten zien dat (je) het kan en hoe. Samen gewoon doen!

Reviews

Programma

Alles in het programma helpt je om diepe èn levensveranderende inzichten te ‘ervaren’. Geen standaard congresdag waar je luistert en misschien maar 5 procent blijft hangen. Tijdens deze trainingsdag gaan we samen met ervaren sprekers/trainers en verschillende methodieken ontdekken welke bewuste én onbewuste patronen je afremmen. Als je naar huis gaat zie je het helder voor je, jij weet welke stap je gaat zetten om je droom te bereiken. Haal je voet van de rem, ga ervoor!

Het thema ONDERNEMEN – EEN VAK APART is als een rode draad verweven in het inhoudelijke programma en versterkt jou als mens in je eigen-wijs-heid. Hieronder lees je er alles over. Want wat als.. jij tools hebt om je saboteurs te ontmaskeren en gaat doen wat er écht toe doet – als ondernemer of projectleider? Niet langer ploeteren, maar de wind voelen in je rug.

Ochtend

Om iets te veranderen in de zorg en in je eigen gedrag heb je een ‘secure base’ nodig. Ervaar deze ochtend wat dit met je doet. De natuurlijke groeikracht zit in je, ontdek hoe je daar gebruik van maakt. Niet harder werken, maar vertrouwen.

 • Welkom en intro: Psychologie van verandering, binnen of buiten de comfortzone? Lienke Scheurwater (innovatiecoach en organisator)
 • Masterclass: Opstellingen, wanneer iets niet stroomt in het hier en nu. Babette Tasseron (opsteller en business mentor)
 • Koffiepauze
 • Opstelling: Sta oog-in-oog met je intuïtie en je grootste idealen. Babette Tasseron
 • Lunch en tijd om elkaar beter te leren kennen. 

Middag

Je wil wel, maar iets houdt je tegen. We laten je zien op welke diepere laag jij jezelf afremt. Niet vanuit je hoofd, maar met je lijf. Pak je reuzen aan en besluit om een eerste stap te zetten. Zelfs met weerstand uit je omgeving gaat het je lukken. 

 • Training deel 1: Heel Helder – een krachtige boodschap van je lijf Aryanne Kolsters (bekkenfysiotherapeut, trainer en bokscoach)     
 • Pauze
 • Een persoonlijk verhaal over weerstand uit je omgeving
 • Training deel 2: De eerste stap – haal de rem van je missie en bedrijf! Aryanne Kolsters en Lienke Scheurwater 

PRAKTISCHE informatie

De laatste dingen die je wilt weten als je interesse hebt om te komen. Ben je erbij op 10 oktober?

Voor wie is dit event bedoeld?

Je bent welkom als jij een ambitieuze zorgondernemer bent of ondernemende zorgprofessional, onderzoeker of projectleider. Gedreven in je vak en open voor nieuwe manieren en visies. 

Dus ben je kinderfysiotherapeut, verloskundige, gezinstherapeut, kinderarts, trainer voor zorgprofessionals, orthopedagoog, innovator of iets anders in de volle breedte van de term kindzorg? Dan ben je van harte welkom!

Een zorgvernieuwer is iemand die vragen durft te stellen en zoekt naar andere manieren om de zorg te bieden, te ontwikkelen en te organiseren. Zodat kinderen nog beter geholpen worden of problemen voorkomen worden. Ben je al dagelijks bezig met innoveren of zit je nog in de ideeënfase? Dat maakt niet uit, voor iedereen is dit event heel waardevol. 

Feiten op een rij:

 • Datum en tijd: di 21 maart 2023, 9.30 – 16.30 uur
 • Organisatie: Lienke Scheurwater, We Wonder
 • Locatie: Duikenburg in Echteld, een prachtige plek in de Betuwe en een frisse, lichte locatie. 
 • Accreditatie: niet aangevraagd (intrinsieke motivatie is pré)
 • Kosten: €395,- excl. BTW  

     > Early Bird-actieprijs: €295,- (t/m 3 feb: meer info)

Dit neem je mee na dit event..

Aan het einde van de dag ga je naar huis met:

 • Helderheid over wát de oorzaak is van je meest frustrerende patroon die bij elke nieuwe stap weer de kop opsteekt (je proeft aan opstellingen, visualisatie innerlijke kind, lichaamswerk en bokscoaching) > alles in 1 dag!
 • Tools om onbewuste afremming op te sporen
 • 3 praktische tips om deze inzichten om te zetten naar actie in je bedrijf of werk
 • De eerste stap die je al zet tijdens de dag
 • Een tasje en notitieboek vol inspiratie
 • En een moe, maar voldaan lichaam, geest en ziel!

Naast het opdoen van ervaringen, is dit ook de manier om je echt tot actie aan te zetten. Want wat heb je aan alle inzichten, als je er vervolgens niks mee doet? Je krijgt vooraf een persoonlijke opdracht, zodat je alles uit de dag kunt halen. 

Ik kijk ernaar uit om je dan te spreken en te horen over wat jou bezig houdt!

Ben je erbij?

Wil jij jezelf en je dromen niet meer voorbij lopen? Heb je moed nodig om door te pakken? 

Doe jezelf deze dag cadeau en kom genieten!   

Je kunt je aanmelden via onderstaande button. 

Heb je nog een vraag of twijfel je? Stuur me een mailtje (info@wewonder.nl) of een bericht via LinkedIn