Bureau voor innovatieve zorgprofessionals met hart voor kinderen

We Wonder EVENTs


4th editie nu online!

- voor ondernemers en leiders -

Het ènige EVENT in de zorg waar we snappen wat jij nodig hebt als ondernemer / leider

Je bent geen standaard zorgondernemer of leidinggevende. Grote kans als je dit leest dat je een èchte pionier bent. Iemand die de wereld niet ziet zoals die is, maar zoals die kan zijn. Waar vind je mensen die net als jij vol ambitie zitten om de wereld te verbeteren en tegelijk moedige keuzes willen maken om vrij te leven? 

Als je snel enthousiast bent, dan stroomt je agenda zó over. Waarom heb je op al die dingen ‘ja’ gezegd? Je voelt de drive om je in te zetten voor jouw doelgroep en/of team. Je zit vol ideeën en met je positieve houding steek je andere mensen aan. Toch ben je soms moe van alsmaar aan die kar trekken en voel je frustratie dat je zo druk bent en het je persoonlijk weinig brengt. Het lukt maar niet om ècht voluit te gaan en tegelijk ruim te leven van je missie. Hoe kun je ondernemen met impact op een manier die helemaal bij jou past? 


EEN DAG VOOR JEZELF - met nieuwe energie je bedrijf laten groeien!

Durf eerst stil te staan – juist als je altijd druk bent en vol ambitie zit. Het event helpt je om voor één dag uit je ritme te stappen en bewust te worden van wie jij bent. Het is al lastig genoeg om jezelf te leiden, laat staan anderen. Je voelt onderhuids dat je lijf om aandacht vraagt òf je bent een wandelend hoofd. Negeer je dit steeds? Deze dag ga je zelf op zoek naar inzichten over wat jij nodig hebt. Want daar zit je booster voor meer moeiteloosheid en vrijheid in je bedrijf. Ik weet dat je slimme plannen hebt, maar als je dit aanvult met wijsheid uit je lichaam ga je het ook echt realiseren. Je wordt een inspirator. Iedere ondernemer of leider met een sterke missie moet deze intuïtieve skills ook daadkrachtig leren inzetten. Dan ‘klopt’ het voor jou als ondernemer – dat voel je tot in je tenen! 

Verbindend en verrassend

Je voelt je die dag thuis en helemaal in je element tussen andere zorgvernieuwers die ook vol dromen zitten en veel verantwoordelijkheid dragen. Nog meer buiten-de-lijntjes-kleurders, out-of-the-box-denkers, natuur-en-levensgenieters en gedreven ondernemers die niet in één hokje passen maar het op hun eigen manier doen. Een unieke sfeer met open, persoonlijke gesprekken en uitwisseling van ervaringen en ideeën. We willen allemaal bijdragen aan hetzelfde doel en hoe bijzonder mooi om elkaar daarin te versterken. Hoor jij hier ook bij? Welkom!

Over Lienke Scheurwater

Ik spreek veel enthousiaste mensen met prachtige ideeën voor de zorg en verlangens voor hun persoonlijk leven. Ze durven alleen vaak niet te kiezen of grootste stappen te zetten. Terwijl het zoveel voldoening en vrijheid geeft. Zo jammer! Ik geloof dat leiderschap de basis is om te groeien als persoon, en daarmee anderen te inspireren. 

In de verschillende trajecten die ik begeleid als coach hoor ik vaak dat zorgvernieuwers zich alleen voelen staan. Niet iedereen begrijpt waar je mee bezig bent. Het is, vooral in het begin, hard werken voor weinig. Daar ontstond mijn idee om dit event te organiseren en iedereen samen te brengen. Want je bent niet alleen.

Mijn missie? Ambitieuze ondernemers en leiders verbinden en het ‘vuur’ aanwakkeren om anders te durven ondernemen, zonder jezelf op te branden. Ik wil je laten zien dat (je) het kan en hoe. Samen gewoon doen!

Reviews

Programma

Deze editie een programma speciaal voor ambitieuze ondernemers en leiders die een stap verder zijn! Investeer in de kwaliteit van jouw leiderschap – zoals je vakinhoudelijk doet om de beste te zijn in je vak. Waar jij altijd voor anderen zorgt, ga je op dit event eindelijk zélf opladen en ontvangen. Je omgeven met mensen die ook snel denken, daadkrachtig zijn en verantwoordelijkheid dragen – dat voelt als een verademing. Of je nu een eigen praktijk/bedrijf runt, een team aanstuurt, de expert bent en iedereen normaal naar jou kijkt. Hier mag jij leunen! 

Het thema DARE TO LEAD – yourself & others zorgt voor dé overkoepelende uitdaging van de dag. Durf jij allereerst in de spiegel te kijken en jezelf te zien? Wat – van jezelf – staat jouw groei nog in de weg? Welke thema’s neem je stiekem mee in je bedrijf en de manier waarop je leiding geeft of naar buiten zichtbaar bent? Het programma zit niet ‘toevallig’ in elkaar, maar begeleid je door het proces van heldere inzichten naar levensveranderende ervaringen. Ontdek wat je lijf, brein en ziel nodig hebben om met volle energie te gaan en stevig te staan. Je gaat direct hardnekkige patronen stiften. Niks zweverig, maar heel concreet … want jij hebt straks mega-belangrijk werk te doen! So take care for yourself!

Ochtend

Een duik in je binnenste! Je bent van nature een leider en inspirator. Wat heb jij nodig om ook die skills te ontwikkelen zodat je dit volle potentieel benut? 

 • Welkom + Warming-up
 
 • Key-note: ‘Jouw bedrijf – de spiegel van je leiderschap‘ – Lienke Scheurwater (business en leiderschapscoach – We Wonder)
 
 • Reflectie: Tijd alleen om eerlijk te kijken naar jezelf mét vragen om het toe te passen in je bedrijf en als leider (van je team)
 
 • Workshops* – ronde 1
 
 • Pauze: Gezonde lunch & wandeling om te netwerken
 
Deze dag is niet voor ‘stil-zitters’ – letterlijk en figuurlijk

Middag

Met trots delen we dit unieke programma in festival-stijl. Dit betekent dat je vrij bent om te kiezen en proeven van de expertises. Alles wat je nieuwsgierig maakt, kun je gewoon ervaren!

*Workshops – sprekers ontmoet je in de foto’s hieronder.   

 • Lichter omgaan met verantwoordelijkheid – familie/organisatieopstellingen
 • Een sterk lichaam mét humor – yogales met workshop groepsdynamiek
 • Uit je emoties met klei – creatieve workshop met diepgang
 • Doorbreek je patronen – bokscoaching 
 • Bepaal je eigen definitie van leiderschap – (schrijf)training leiderschap 
 • Uitstelgedrag, zo kom je ervan af! – veranderpsychologie en energiemanagement
 
Afsluiting ’10 kilo lichter naar huis’: Deel je inzichten en zet ervaringen om in acties! Bekrachtig het met een besluit. 

PRAKTISCHE informatie

De laatste dingen die je wilt weten als je interesse hebt om te komen. Ben je erbij op 23 April 2024?

Voor wie is dit event bedoeld?

Je bent welkom als jij een ambitieuze ondernemer of leidinggevende bent met een achtergrond in de zorg of sociaal domein. Gedreven in je vak en open voor nieuwe manieren en visies. Misschien zelfs afscheid genomen van je vakgebied om zonder kaders te werken. Of binnen de mogelijkheden creatief te zijn. Een leider in je vakgebied, je bedrijf of team. 

Dus ben je een paramedici, verloskundige, bestuurder, manager, teamcoach, kinderarts, trainer voor zorgprofessionals, orthopedagoog, innovator of iets anders met een link in de ‘zorg’ of psychologie? Dan ben je van harte welkom!

Een pionier en zorgvernieuwer is iemand die vragen durft te stellen en zoekt naar andere manieren om ‘de zorg’ te bieden, te ontwikkelen en te organiseren. Zie jij hoe het anders kan? Ontwikkel je leiderschap zodat je het daadwerkelijk voor elkaar krijgt op een manier dat het voor jou lichter aanvoelt. 

Feiten op een rij:

 • Datum en tijd: di 23 april 2024, 9.30 – 16.30 uur
 • Organisatie: Lienke Scheurwater, We Wonder
 • Locatie: VRIJ in Culemborg, een prachtige plek in de Betuwe tussen de fruitbomen. 
 • Accreditatie: niet aangevraagd (intrinsieke motivatie is pré)
 • Kosten: €395,- excl. BTW  

Vroege-Vogel korting tot 1 mrt ’24: €277,- excl. BTW 

(Let op: actie geldt voor de eerste 20 aanmeldingen)

Idee: kom gezellig samen met je collega of mede-vakgenoot

Dit neem je mee na dit event..

Aan het einde van de dag ga je naar huis met:

 • helderheid over patronen die je afremmen 
 • jouw eigen definitie van leiderschap op papier
 • 10 kilo lichter vanwege thema’s die van je schouders vallen
 • bewust van jouw ‘unieke’ plek als ondernemer
 • 3 concrete acties om alle inzichten toe te passen voor groei van je bedrijf & meer moeiteloosheid 
 • 3 visitekaartjes van mensen waarmee je nog een kop koffie gaat drinken
 • energie in je lichaam & frisse geest!

Naast het opdoen van ervaringen, is dit ook de manier om je echt tot actie aan te zetten. Want wat heb je aan alle inzichten, als je er vervolgens niks mee doet? Je krijgt vooraf een persoonlijke opdracht, zodat je alles uit de dag kunt halen. 

Ik kijk ernaar uit om je dan te spreken en te horen over waar jij in wilt groeien als leider. 

Ben je erbij?

Klaar voor een ‘level up’ in je bedrijf? Zoek je een fijn netwerk van gelijkgestemden om dit niet alleen te hoeven dragen?

Doe jezelf deze dag cadeau en kom terecht in een warm bad van bijzondere ervaringen. 

Je kunt je aanmelden via onderstaande button. 

Heb je nog een vraag of twijfel je? Stuur me een mailtje (info@wewonder.nl) of een bericht via LinkedIn