Bureau voor innovatieve zorgprofessionals met hart voor kinderen

masterclass verdienmodellen

Als zorgondernemer gevangen in het gezondheidszorgsysteem, hoe verder?

Als gedreven zorgondernemer heb je zoveel expertise in huis en passie voor kinderen/ouders, alleen voel jij je vaak achter de feiten aanlopen en gevangen in het systeem. Je hoofd zit vol met alles wat je moet doen en ooit nog wil. Het thuisfront trekt ook regelmatig aan je, als je in de vrije uurtjes weer aan het werk bent. Niemand begrijpt waarom je het doet.
Jijzelf soms ook niet meer.

Verlang je naar meer erkenning voor wat je doet èn tijd voor rust en zelf te ontwikkelen als zorgondernemer?

Dan nodig ik je uit voor de online masterclass ‘Vrijheid en nieuwe verdienmodellen voor zorgondernemers’ op 24 april om 20 uur. Laten we samen je bedrijf afstemmen op jouw behoeftes en die van je medewerkers.
In deze masterclass leer ik je om met een nieuw verdienmodel vrijheid en financiële groei op te bouwen die ruimte geeft aan je ambitie om impact te maken. Vanuit het principe dat hard werken en hard rusten hand in hand gaan.

Eén en al herkenning! De masterclass zet me aan het denken en nu weet ik dat ik stappen wil zetten en tijd ga vrijmaken voor wat ik ècht wil. ~ praktijkhouder eerstelijnszorg en deelnemer 1e editie masterclass

Herkenbaar als praktijkhouder – zorgondernemer? 👇🏻

  • ‘Ik ben zoveel dingen tegelijk aan het doen, mijn agenda zit bomvol maar ik zie nog weinig resultaat.’
  • ‘Ik heb genoeg innovatieve ideëen, alleen hoe krijg ik het gefinancieerd?’
  • ‘Eigenlijk wil ik geen contracten meer met zorgverzekeraars, maar ja .. ik heb die inkomsten ook keihard nodig.’
  • ‘Ik ben zo moe, van jaren op wilskracht doorgaan en altijd maar beschikbaar zijn voor mijn team. Voor mijn gevoel staat mijn eigen groei stil.’
  • ‘Ik ben overweldigd door alle mogelijkheden, want hoe weet ik wat werkt in de zorg èn of het bij mijn bedrijf past?’

 

Je wil heel graag waardevol zijn met alles wat je in je rugzak hebt zitten, maar niet meer ten koste van jezelf. Je verlangt naar meer rust en focus, zodat je bezig kunt zijn met wat ertoe doet.
Zodat je ook financieel de ruimte hebt om minder uren te werken en misschien wel die mooie reis te maken?

Het klinkt als – te mooi om waar te zijn voor als je werkt in de zorg – toch?
Eerlijk, meer vrijheid en financiële groei is ook niet iets wat vanzelf aan komt waaien. En tegelijk moet je het ook niet moeilijker maken, een kweste van kleine stappen zetten en het slimmer aanpakken. Het zit ‘m in het volgende, je leerde voor een prachtig vak maar niet om te ondernemen. Ga je die kennis benutten, dan kán het wel!

Maakt het je nieuwsgierig omdat je denkt: hoe kom ik aan kennis over ondernemen in de zorg?
Dan raad ik je aan om een uurtje van je tijd vrij te maken voor deze masterclass.

Voel je de behoefte om buiten de kaders te ondernemen en je expertise – die je al in huis hebt – in andere verdienmodellen te gieten waarbij het minder druk op jou legt?

Wat gaan we doen tijdens de masterclass ‘vrijheid en nieuwe verdienmodellen in de zorg’?

  • Ik laat je een sterk model zien met 3 elementen die jouw bedrijf een enorme financiële boost gaat geven op een manier die bij jou past èn heel waardevol is voor jouw doelgroep.
  • Ik deel 3 nieuwe verdienmodellen die zich nu al bewezen hebben in de zorg met inspirerende  voorbeelden.
  • We kijken waar jij met je bedrijf staat en welke stappen jij te zetten hebt om meer vrijheid en inkomsten te realiseren. Wat maakt dat je nog blijft ‘hangen’?

 

Wie verzorgt de masterclass?
Ik ben Lienke Scheurwater – business coach voor innovatieve zorgondernemers met hart voor kinderen. Mijn drive is het bieden van perspectief in situaties waarin je vast kunt zitten als zorgondernemer. Je verlangens en potenties voeden zodat je in beweging komt en ik help je met het formuleren van je doel en de stappen om er te komen.

Ik heb ruim 10 jaar ouders en kinderen begeleidt als kinderfysiotherapeut en gezondheidswetenschapper in een vooruitstrevende praktijk waar we samenwerkten met kinderopvang, onderwijs, bedrijven en gemeentes. Toen ik als kinderfysiotherapeut moest stoppen door gezondheidsproblemen, dacht ik: hoe kan ik mijn ervaring inzetten èn het slimmer doen? Aandacht voor mijn grenzen en tegelijk enorme behoefte aan uitdaging waren dé reden om te gaan ondernemen.

Hoe kun je slimmer ondernemen en meer impact maken in de zorg, zonder harder te werken?

Ik volgde allerlei opleidingen/cursussen over ondernemen, leiderschap en coaching, zo interessant! Nu begeleid ik ambitieuze zorgondernemers die het verschil willen maken in de zorg voor kinderen. Daar word ik heel blij van! Nog steeds werk ik vanuit mijn hart voor kinderen, maar heb ik ook de vrijheid om het helemaal op mijn manier te doen. Hoe dat eruit ziet en welk verdienmodel ik gebruik, licht ik kort toe in de masterclass zodat je ‘af’ kunt kijken.

Wil jij ook ontdekken welk verdienmodel voor jou bijdraagt aan meer vrijheid en inkomsten?
Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten! Voor zowel zorgondernemers die werken in de eerstelijnszorg (paramedisch, medisch of sociaal domein) of als zorgprofessional met veel expertise in andere werkvelden (denk aan jeugdgezondheidszorg of klinische setting). Zeker ook waardevol als je niet actief in de patiëntenzorg werkt, maar als adviseur – trainer – coach – docent – onderzoeker een bijdrage levert in de zorg en je hiervan ruim wil leven.

N.B. Als je liever volledig werkt binnen de kaders van de zorgverzekering of jeugdwet, dan bevat deze masterclass voor jou geen nuttige informatie. Denk je na over een verdienmodel naast de reguliere vergoedingen, dan is het zeker heel waardevol!

Praktisch?
Je ontvangt na aanmelden automatisch een link om in te loggen. Je volgt de masterclass via je telefoon, laptop, PC of tablet en je komt zelf niet in beeld. Dus je kunt lekker relaxed vanaf de bank meedoen. Zorg voor een notitieboekje om mee te schrijven!

Duur
60 minuten

Wil je erbij zijn (of later terugkijken)? Geef je op voor de gratis masterclass via deze link en dan zie ik je graag binnenkort! Nodig gerust ook je (multidisciplinaire) collega’s of bekenden uit door de link te delen.

 

Sluit je aan bij het We Wonder-netwerk voor zorgvernieuwers met hart voor kinderen. Je ontvangt elke maand persoonlijke verhalen van andere zorgvernieuwers, door-denk-vragen, praktische downloads en innovatienieuws. Ook krijg je als eerste de kans om je in te schrijven voor nieuwe events en coaching/training met flinke korting. Samen ver-we-wonderen. Doe je mee?

 

Gerelateerde inspiratie

We Wonder blog stop met praten over wat je doet, vertel me waar je in gelooft als zorgvernieuwer ondernemer zorg psychologie kind gezin

Stop met praten over wat je doet, vertel me waar je in gelooft als zorgvernieuwer.

Je staat in de rij voor de koffie op je eerste cursusdag en degene voor je begint een praatje met de vraag: Wat doe jij? Hmm tsja, wat zeg je dan? Vertel je over het werk wat je doet of som je alle opleidingen op?... Lees meer
Ruimschoots leven van je missie als zorgondernemer

Met de billen bloot als zorgondernemer ... wat klopt er niet?

Het is eind oktober en laat op de avond. Buiten is het donker en net zo onstuimig zijn mijn gedachtes. Iets klopt er niet. Ik lig nog steeds wakker, waar ik anders al vertrokken ben als ik het kussen raak. Ik maak me zorgen, waar ik altijd degene... Lees meer
We Wonder ondernemen in de zorg innovatie inkomsten verdienmodellen voorbeelden zorgondernemers

Niet harder werken, maar slimmer ondernemen in de zorg: voorbeelden uit de praktijk

Zit je in de situatie waarbij je hard moet werken voor weinig? Als zorgondernemer krijg je buikpijn van de stijgende kosten, maar stilstaande tarieven. Zeker als je ook een team hebt waar je goed voor wil zorgen. Het kan uitzichtloos voelen als je niet weet... Lees meer